У комфортних кріслах, в камерній атмосфері: лучан запрошують дивитися кіно

У комфортних кріслах, в камерній атмосфері: лучан запрошують дивитися кіно
джерело фото: https://www.facebook.com/passageinterditlutsk

Естетика кіно в наш час досить розмита. Спецефекти голлівудських блокбастерів як підсилювач смаку Е621, що практично формує свідомість сучасної людини, витісняють арт-хаус.

Сучасний, елітарний формат перегляду авторського кіно для вузького кола глядачів, що досить тонко піднімає питання внутрішнього світу людини, гострі соціальні аспекти або просто дає глибоке емоційне відлуння, – це клубний формат.

Тож, щоп’ятниці у вечір інтелектуального кіно в івент холі, що не першому поверсі в культурному центрі Passage Interdit, по принципу клубного формату відбувається перегляд фільмів – серед невеликої кількості гостей, в комфортних кріслах, в камерній атмосфері, зі спеціальною акційною ціною на коктейлі, легкими закусками та десертами.

Клубний формат перегляду фільмів дає можливість подискутувати, обговорити післясмак, що залишився від побаченого, або просто поспілкуватися і завести нові знайомства.

Прем'єрний показ уже в цю п'ятницю 21 вересня

Початок вечора – 19:30

початок сеансу – 20:00

Кількість місць обмежена.

Фільм 18+ – Франсуа Озон «НОВА ПОДРУЖКА» 2014 [Une nouvelle amie]. Країна – Франція, жанр – драма. Тривалість – 105 хв. Вартість квитка – 80 грн.

Реєстрація на подію за телефоном +38 (096) 55-99-797 або на сторінці фейсбук https://www.facebook.com/passageinterditlutsk


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На місці аварійного майданчика у Луцьку збудують новий
Наступна новина Волинянка, у якої посеред ночі згоріли кухня та хлів, потребує допомоги небайдужих людей
Останні новини
Схожі новини