У Ковелі безхатько спричинив пожежу у будиночку, де знайшов собі тимчасовий прихисток

У Ковелі безхатько спричинив пожежу у будиночку, де знайшов собі тимчасовий прихисток

Минулого тижня пожежно-рятувальний підрозділ Ковеля не лише витягував із заметів автотранспорт, а й рятував від вогню майно громадян, – повідомляє ПроКовель

На оперативній нараді при міському голові начальник відділу цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Юрій Дідковський повідомив, що у Ковелі протягом минулого тижня сталося дві пожежі.

14 березня на садівничому масиві «Калина» горів дачний будиночок. Пожежу, за словами Юрія Михайловича, спричинив безхатько, який там знайшов собі тимчасовий притулок.

А вже 17 березня близько опівночі спалахнула вантажівка – КамАЗ. Вогонь встиг повністю охопити кабіну автомобіля. Рятувальники зуміли приборкати вогонь. 

Також останніми днями пожежний підрозділ залучали і до проведення аварійно-рятувальних робіт. Так, за словами заступника міського голови Андрія Товстиги, рятувальники двічі приходили на допомогу тим, хто опинився у заметах.

Приміром, минулої п’ятниці вони витягли зі снігу фуру, яка з’їхала з дороги, а позавчора – допомогли кареті швидкій, яка застрягла в сніговому заметі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина М'ясорубка на гірськолижному курорті, шоу «Холостяк» та волиняни проти об'єднання: ТОП-5 за вихідні
Наступна новина На Горохівщині поліція оперативно розкрила крадіжку
Останні новини
Схожі новини