У Ковелі хочуть посилити боротьбу з гральними закладами. ФОТО

У Ковелі хочуть посилити боротьбу з гральними закладами. ФОТО

Нещодавно на сесії Ковельської міської ради заслуховували інформацію про роботу поліції.

Про це у себе в Facebook написав заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

«Наголосив на необхідності більше зосередити увагу на ті заклади, біля яких часто відбувається порушення громадського порядку. Окремі виклики патрульної поліції сталого ефекту не дають. Потрібно запроваджувати більш дієві інструменти взаємодії городян, правоохоронців, влади, громадських організацій, бізнесу.

Від фракції Солідарність закликав ковельчан об'єднуватися щоби спільно дбати про порядок у нашому місті.

Дякую активістам з Національного Корпусу Олександр Філон за активні дії у проведенні обстеження комп'ютерних клубів та інтернет кафе, а також спонукання працівників закладів подбати за безпеку відвідувачів та людей, які живуть чи працюють поруч.

Один із закладів, на який нарікали ковельчани, наразі закривається, ще у двох нас запевнили, що будуть дотримуватися норм та правил протипожежної безпеки, графіку роботи, чистоти біля закладу а також офіційно оформлять трудові стосунки з працівниками.

П.С. якщо у когось з ковельчан виникають проблеми з відвідувачами закладів а зусиль поліції недостатньо, то звертайтеся до Національного Корпусу, з якими разом приємно поспілкуватися та допомогти навести порядок!» - написав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі водій Land Cruiser напав на поліцію. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 1 квітня
Останні новини
Схожі новини