У Ковелі вантажівка в'їхала у залізничний міст. ФОТО

У Ковелі вантажівка в'їхала у залізничний міст. ФОТО

Учора, 17 січня, на вулиці Луцькій у Ковелі вантажівка «Mercedes-Benz» врізалася в залізничний міст. Внаслідок автопригоди травмувався водій транспортного засобу. За фактом ДТП триває перевірка, повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області. 

За кермом вантажівки перебував 51-річний громадянин Республіки Туреччина. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та врізався у залізничних міст.

У результаті автопригоди водій травмувався. Його госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Транспортний засіб зазнав механічних ушкоджень.

Відомості зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

За фактом ДТП слідчі розпочнуть кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікарі розповіли, як уникнути епідемії кору на Волині
Наступна новина Курс валют на 18 січня: валюта трохи подешевшала
Останні новини
Схожі новини