У Ковелі відбувся перший турнір з петанку для ветеранів війни

У Ковелі відбувся перший турнір з петанку для ветеранів війни

У Ковелі поряд зі стадіоном «Локомотив» з’явився перший у місті майданчик для петанку – гри з кульками, що зародилася більш як 100 років тому на півдні Франції і швидко отримала світову популярність.

Про це пишуть на сайті Ковельради.

Локацію вдалось облаштувати за фінансової підтримки благодійного фонду «NOVA UKRAINE» разом із міжнародним волонтерським логістичним центром «Марлог» у рамках проєкту «Петанк для ветеранів та захисників» за сприянням Ковельської міської ради і Федерації петанку України.

Цей спорт чудово підходить для активного дозвілля людей різного віку та можливостей. Він сприяє фізичному та психологічному відновленню, – йдеться в повідомленні.

У ці вихідні відбулись перші змагання на новому майданчику, які зібрали майже 100 ветеранів, військовослужбовців, осіб з інвалідністю, членів їх родин, вболівальників та волонтерів.

Як зазначили у «Марлозі», переможці змагань отримали нагороди і призи, серед яких – набори для гри в петанк, аби вони тепер самостійно мали можливість грати з друзями і родинами в зручний час на якісному майданчику.

Уже плануються і наступні ветеранські зустрічі. За додатковою інформацією звертайтеся до керівниці ветеранського напрямку «Марлогу» Анни Півень за номером телефону: 099-792-40-38.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мріє після перемоги одружитись. Історія 21-річного захисника з Волині
Наступна новина Батькам Героя з Волині вручили посмертний орден сина
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні