У лавах волинських прикордонників – поповнення: новобранці склали присягу. ФОТО

У лавах волинських прикордонників – поповнення: новобранці склали присягу. ФОТО

Сьогодні, 23 жовтня, присягу на вірність Українському народові склали військовослужбовці, які нещодавно долучилися до особового складу Волинського прикордонного загону. Серед новоспечених охоронців державних рубежів є як контрактники, так і мобілізовані, зокрема й одна прикордонниця.

Про це інформує пресслужба загону. 

Прикордонники урочисто поклялися захищати Україну, непохитно стояти на сторожі її свободи та незалежності й присягнули ніколи не зрадити народу України.

Офіцер загону, який приймав присягу в новобранців, звернувся до них із напутніми словами та закликав відповідально і сумлінно виконувати службові обов'язки на благо Батьківщини.

Ви також можете долучитися до лав прикордонників Волині. Тож усіх охочих чекають за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Додаткову інформацію щодо набору на службу можна дізнатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для Сил оборони розробили роботизованого «Таргана»: що це і для чого
Наступна новина Чергова група українських пілотів завершила навчання у Британії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні