У ліцеї на Волині відкрили пам'ятні дошки випускникам, які загинули на війні

У ліцеї на Волині відкрили пам'ятні дошки випускникам, які загинули на війні

У День захисників та захисниць України у Дубищенському ліцеї відкрили пам'ятні дошки колишнім випускникам школи Івану Козярчуку та Сергію Шершню.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

На пам'ятний захід зібралася шкільна родина, родичі загиблих Героїв, друзі, односельці.

Були теплі спомини про загиблих Героїв, щирі слова вдячності та шани за усвідомлений вибір боротися за рідну землю, за стійкість та самовідданість. Та ніякі слова не загоять душевні рани тих, хто втратив найрідніших. Приклад наших загиблих земляків залишиться взірцем справжнього героїзму та самопожертви, а наша вдячність, шана і пам'ять будуть вічними, – йдеться в дописі.

Священники Православної Церкви України освятили меморіальні знаки пам'яті воїнам Івану Козярчуку та Сергію Шершню і усі гуртом молилися за спокій душ загиблих, за наближення Перемоги для України.

Нагадаємо, солдат Іван Козярчук загинув 27 грудня 2023 року в результаті мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Старший солдат, інспектор прикордонної служби, механік-водій Сергій Шершень загинув 11 січня 2024 року під час ворожого штурму в районі населеного пункту Нововодяне Луганської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Покарали волинянина, який «здавав» місця вручення повісток
Наступна новина Волинян кличуть на благодійний концерт «Кантабіле»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні