У Луцькій громаді внесли зміни до бюджету

У Луцькій громаді внесли зміни до бюджету

Під час пленарного засідання 57-ї сесії депутати підтримали зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомили у міськраді. 

Директор департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова коротко поінформувала обранців громади про основні зміни.

Зокрема, вона повідомила, що надійшла субвенція з державного бюджету  на реалізацію проєкту “Реконструкція комунального закладу “Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13” (корпус №2) на вулиці Чернишевського, 29 в місті Луцьку” у сумі 80 млн грн.

У бюджеті також передбачили 280 млн грн на поповнення статутного капіталу комунального підприємства “Луцькводоканал” для фінансування проєкту “Реалізація інфраструктурних проєктів у сфері водопостачання та водовідведення” (кошти позики). Йдеться про здійснення місцевого запозичення в акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України” для фінансування цього проєкту.

4,2 млн грн спрямували на підтримку трьох військових частин.

Для комунального підприємства “Луцькспецкомунтранс” на придбання паливно-мастильних матеріалів виділили 2 млн грн ( підприємство придбало три автомобілі для військових і надає паливно-мастильні матеріали для волонтерів).

2,4 млн грн депутати передбачили на ремонт даху у дошкільному закладі №29.

На капітальний ремонт зупинок громадського транспорту депутати виділили 4, 5 млн грн.

3 млн грн спрямували на будівництво та реконструкцію зовнішнього освітлення вулиць.

Департаменту соціальної та ветеранської політики на поточні видатки для надання адресної грошової допомоги пільговим категоріям громадян на придбання медикаментів спрямували 1 млн грн.

95 тис. грн спрямували на ремонтні роботи будинку культури у селищі Рокині.

340 тис. грн передбачили на поточний ремонт покрівлі закладу освіти №3 та 250 тис. грн виділили для ліцею №2 на підсилення несучих конструкцій.

52,3 тис. грн спрямували департаменту освіти для навчальних закладів професійно – технічної освіти на надання компенсації на оплату комунальних послуг за проживання тимчасово переміщених осіб. Також 82,2 тис. грн виділили для навчальних закладів професійно-технічної освіти на оплату праці з нарахуваннями.

На реалізацію “Програми розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки” для Державного пожежно - рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області на придбання пально-мастильних матеріалів виділили 100 тис. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Луцьку відбудеться прощання з військовослужбовцем Ігорем Журавлем
Наступна новина «Луцькводоканал» впроваджуватиме альтернативні джерела електроенергії
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні