У луцькому парку проведуть реконструкцію атракціонів

У луцькому парку проведуть реконструкцію атракціонів

У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки незабаром повинні провести реконструкцію атракціонів.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці парку в Facebook.

«В лютому-березні паркові атракціони готуватимуться до відкриття сезону 2018. В результаті експертиз буде встановлено, які атракціони можуть працювати безпечно ще роками, а які варто виводити з експлуатації.

16 лютого було проведено попередній огляд атракціонної техніки, споруд та будівель, наявних вільних майданчиків та місць, що можна звільнити для нових об`єктів.

Враховуючи таку попередню інформацію, а також думки людей, що коментували наш допис про плани реконструкції парку, а також надсилали свої пропозиції приватно, ми робимо наступні висновки.

1. Більшість наявної техніки не потребує «екстра заміни», так як здебільшого має достатню популярність в городян та здатна відслужити досить довго;

2. Атракціони, які варто лишати, однозначно будуть капітально та сучасно перефарбованими, облаштованими ілюмінацією, забезпечені новими контактними частинами (елементи, з якими контактує відвідувач - сидіння, поручень, настил підлоги і т.п.), в деяких випадках - новою огорожею, накриттям та ін.

3. Атракціони умовної правої частини, що ближче до центральної алеї, будуть перенесені для компактного розміщення на іншій частині даної території, натомість звільнене місце відкриє великий простір, про який йтиметься в п.4...

4. Новий спортивно-розважальний простір може містити: зону Zorb-футболу, парковий волейбол, стрільбище з розважально-спортивних луків, креативні баскетбольні дерева, тенісні столики, ресталище для поєдинків м’якою зброєю - тобто дана зона може сміливо назватись «Калорії Мінус»))

5. Рельєф місцевості і розташування насаджень формує в розважально-спортивній зоні гарне місце для влаштування Еко-сцени - такого собі вільного амфітеатру, який може адаптуватись як для нічних кіно-показів, виступів творчих колективів, проведення різних гутірок, івентів, в тому числі пов’язаних із проеюведенням поруч різних спортивних аматорських змагань.

6. Громадська вбиральня не лише отримує нове обладнання та ремонт, але і облаштовується таким собі бонусом - літнім душем, що в літній сезон буде дуже потрібним і корисним як для наших відвідувачів із спортивної зони, так і для людей із пляжу та загалом спітнілих від спеки 

7. Алеї і майданчики між атракціонами будуть наповнені цікавими міні атракціонами, батутами, безліч-D кінотеатром і т д, а також цікавими вуличними іграми, як то ростові шахмати, складання башень із мега-брусків, паркові кеглі тощо. Все це за допомогою аніматорів, має вдихнути в паркових гостей відчуття свята та розваг нон-стоп.

8. Версальський лабіринт із спеціальної кущової рослини - теж один із пунктів, якого немає не те, щоб в місті, а й взагалі в регіоні - це одна із ідей, яку насправді можна було б в будь-якому районі парку зробити, а не лише біля атракціонів. Проте якщо екологія місцевості дозволить - спробуємо і для нього знайти вдале місце..

9. Парковий потяг, що курсуватиме по всій території - його дехто із лучан побажав у своїх дописах - гарна ідея, але за нашою інформацією, хтось окрім нас вже його само собою запланував пустити по парку, тому не будемо створювати заторів на алеях.

Ось так коротенько про загальну концепцію, просимо і надалі долучатись до обговорень, надсилати пропозиції та побажання - будуймо LutskCentralPark разом!

Будем вдячні за репост, а найактивніші і найкорисніші помічники, активні дописувачі, матимете шанс отримати «комплімент від шефа» - запрошення на відвідування атракціонів у цьому сезоні», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин зайняв перше місце з кіокушин карате на міжнародному турнірі
Наступна новина Відомі тренери зі східних танців влаштували майстер-клас у Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини