У Луцькому районі поліція вилучила зброю у місцевого жителя

У Луцькому районі поліція вилучила зброю у місцевого жителя

6 квітня в селі Зміїнець, що в Луцькому районі, співробітники поліції виявили боєприпаси у 54-річного місцевого жителя.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області в рамках розслідування кримінального провадження під час санкціонованого обшуку в кімнаті за місцем проживання 54-річного місцевого мешканця виявили 50 набоїв до вогнепальної нарізної зброї.

Боєприпаси чоловік зберігав незаконно без належних на це дозволів. У кримінальних колах правопорушник відомий за прізвиськом «Аслан». Його пов’язують із кримінальним «авторитетом» на прізвисько «Алєня», котрого цього тижня волинські поліцейські затримали в Луцьку за підозрою в організації розбійного нападу.

Набої поліцейські вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного поводження з боєприпасами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Фото ілюстративне

Джерело: depositphotos.com


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ryanair зайде в Україну раніше, ніж передбачалося
Наступна новина У Кенії з'явилася величезна тріщина, яка може розколоти Африку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини