У луцькому ЦНАПі відтепер в чергу можна записатися онлайн

У луцькому ЦНАПі відтепер в чергу можна записатися онлайн
Фото: Маю право

На Порталі електронних сервісів Волині з’явилася можливість попереднього онлайн-запису в електронну чергу для подачі документів на будь-яку адміністративну послугу у ЦНАП міста Луцька. 

Для цього необхідно на порталі створити особистий кабінет, – йдеться у повідомленні. 

Пропонуємо поглянти покрокову інструкцію запису до електронної черги.

Крок 1. Обираємо розділ «Електронна черга».

Крок 2. Створюємо особистий кабінет. Заповнюємо реєстраційну форму. Після введення персональних даних не забуваймо дати згоду на обробку та використання наданих персональних даних та дозвіл на передачу персональних даних третім особам задіяним в процесі надання замовленої адміністративної послуги. Для підтвердження реєстрації на порталі, переходимо за посиланням, яке надійде разом з листом-підтвердженням на вказану у формі електронну адресу.

Крок 3. Входимо в особистий кабінет. Вводиму електронну адресу, яку вказували при заповненні форми та пароль.

Крок 4. Обираємо філіал.

Крок 5. Здійснюємо запис на прийом: обираємо послугу, дату та час, вказуємо прізвище, ім’я та по батькові особи, ідентифікаційний код, телефон, електронну адресу та додаткову інформацію.

Крок 6. Роздруковуємо талон в особистому кабінеті або ж зберігаємо у телефоні.

Також з детальною інструкцією можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1Gref8zHL656ETsmDu4QtcEwWKQvXzAQh/view?usp=sharing 

Важливо! Система електронної черги не допускає запізнення!

«Приходимо у зазначений день та час і очікуємо виклику на електронному табло в залі очікування. Увага! Для отримання послуги у вибраний час необхідно мати при собі всі документи», – йдеться у повідомленні. 

Можливість попереднього онлайн-запису в електронну чергу з’явилася за підтримки Міжнародної благодійної організації «Фонд Східна Європа» та ПАТ «Центр комп’ютерних технологій «ІнфоПлюс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція просить допомогти у пошуках зниклого злочинця з Луцька. ФОТО
Наступна новина Скільки грошей витратять на оформлення новорічної ялинки у Володимирі
Останні новини
Схожі новини