У Луцьку автохамка накинулася на водія авто, що не поступився дорогою. ВІДЕО

У Луцьку автохамка накинулася на водія авто, що не поступився дорогою. ВІДЕО

У Луцьку на кільці на перехресті вулиць Шевченка та Набережної пасажирка позашляховика Toyota Prado накинулась на водія авто, що не поступився дорогою.

Про це у Facebook написала Ганна Слепчук.

«11 квітня будучи за кермом власного авто, перетинала перехрестя (кільце) вулиць Шевченка - Набережна.

Раптово, з правого боку в другій смузі по кільці мене почав притискати позашляховик Toyota Prado АС8937ХМ, створюючи аварійну ситуацію. Оскільки я рухалася по головній, а водій позашляховика навіть не намагався показати про наміри свого маневру (поворотників у нього напевно нема) навіть не збиралась пропускати цього нахабу. Аж раптом, через декілька секунд цей автохам наздоганяє мене, виїздить на смугу зустрічного руху, перетинає суцільну лінію та підрізає моє авто. А тут сюрприз! З пасажирського місця вилітає нервово неврівноважена білявка (це вже починає бути схожим на анекдот). З поміж брудної лайки та образ я почула фразу "-Куди преш? Ти що лінію не бачиш?".

Друзі! Можливо ще хтось, окрім тієї неадекватної особи бачив там міфічну лінію на тому перехресті? До речі, на кільцевих перехрестях, де відсутня дорожня розмітка.

Там вона таки відсутня та відповідні дорожні знаки, рух автомобілів дозволяється в одній смузі.

Звичайно, пояснювати будь-що цій блондинці було зайвим. Рівень інтелекту та виховання даної особи абсолютно пропорційний рівню її знань ПДР.

Саме цікаве в цій ситуації, що за кермом був мужчина! Вистачило нахабності порушувати, а потім підрізати, але сміливості вийти з авто і вибачитись не вистачило! Оце рівень, оце стиль! Ось такі бувають "мужчини" (диванні війська), які ховаються за ініціативністю своїх супутниць! По моєму, ця парочка гідна один одного! А ця нервово неврівноважена білявка так хотіла хоча б якоїсь самореалізації, що ледь не вистрибнула зі штанів. Отож пропоную зробити її популярною!

У мене безперервний стаж водіння понад 12 років. Я полюбляю швидку їзду та звісно, інколи порушую правила дорожнього руху, але намагаюсь робити це так, щоб не ображати інших водіїв та пішоходів, не створювати аварійних ситуацій. Коли буваю неправою, завжди маю мужність визнати свої помилки та вибачитись, - пише жінка.

 

Вперше пишу щось подібне. Просто не втрималась... 11 квітня будучи за кермом власного авто, перетинала перехрестя (кільце) вулиць Шевченка - Набережна (відео додається). Раптово, з правого боку в другій смузі по кільці мене почав притискати позашляховик Toyota Prado АС8937ХМ, створюючи аварійну ситуацію. Оскільки я рухалася по головній, а водій позашляховика навіть не намагався показати про наміри свого маневру (поворотників у нього напевно нема) навіть не збиралась пропускати цього нахабу. Аж раптом, через декілька секунд цей автохам наздоганяє мене, виїздить на смугу зустрічного руху, перетинає суцільну лінію та підрізає моє авто. А тут сюрприз! З пасажирського місця вилітає нервово неврівноважена білявка (це вже починає бути схожим на анекдот). З поміж брудної лайки та образ я почула фразу "-Куди преш???!!! Ти що лінію не бачиш???!!!" Друзі! Можливо ще хтось, окрім тієї неадекватної особи бачив там міфічну лінію на тому перехресті? До речі, на кільцевих перехрестях, де відсутня дорожня розмітка, (а там вона таки відсутня) та відповідні дорожні знаки, рух автомобілів дозволяється в ОДНІЙ смузі. Звичайно, пояснювати будь-що цій блондинці було зайвим. Рівень інтелекту та виховання даної особи абсолютно пропорційний рівню її знань ПДР. Саме цікаве в цій ситуації, що за кермом був мужчина!!! Вистачило нахабності порушувати, а потім підрізати, але сміливості вийти з авто і вибачитись не вистачило! Оце рівень, оце стиль! Ось такі бувають "мужчини" (диванні війська), які ховаються за ініціативністю своїх супутниць! По моєму, ця парочка гідна один одного! А ця нервово неврівноважена білявка так хотіла хоча б якоїсь самореалізації, що ледь не вистрибнула зі штанів. Отож пропоную зробити її популярною! Прошу максимальний репост! P.S. У мене безперервний стаж водіння понад 12 років. Я полюбляю швидку їзду та звісно, інколи порушую правила дорожнього руху, але намагаюсь робити це так, щоб не ображати інших водіїв та пішоходів, не створювати аварійних ситуацій. Коли буваю неправою, завжди маю мужність визнати свої помилки та вибачитись.

Posted by Anna Slepchuk on Thursday, 12 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька сталася пожежа. ФОТО
Наступна новина У центрі Києва закрився McDonald’s, виявилося невигідно
Останні новини
Схожі новини