У Луцьку автомобіль збив чоловіка

У Луцьку автомобіль збив чоловіка

У Луцьку на вулиці Рівненська автомобіль збив чоловіка.

Це трапилося ввечері 25 грудня, передає ВолиньPost.

Як повідомили родичі постраждалого, про саму аварію відомо мало. Чоловіка збили на вулиці Рівненській, неподалік спуску з мосту. 

Ймовірно, медиків викликали той, хто був за кермом автомобіля. Нині постраждалий з відкритою черепно-мозковою травмою (забій мозку) у лікарні в Луцьку. Лікарі означають його стан, як важкий.

На місце ДТП поліцію ніхто не викликав. Повідомили правоохоронців медики. Однак і після того поліцейські не прибули в лікарні, аби провадити розслідування. 

Щоправда прибула жінка з подругами, яка, за словами родини постраждалого, намагалася переконати його дружину в тому, що він сам винен у ДТП.

Оскільки поліція так і не приїхала в лікарню родичі чоловіка зранку 26-го поїхали у міський відділ поліції, аби правоохоронці відреагували на ДТП.

Також родина розшукує свідків аварії. Тим, хто володіє інформацією про трагедію потрібно телефонувати на номер 095 869 09 60.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дивний слід на небі у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина З бюджету виділили кошти для ремонту закладу «Спорт для всіх»
Останні новини
Схожі новини