У Луцьку батько 9-ти дітей судиться через звільнення з роботи. ВІДЕО

У Луцьку батько 9-ти дітей судиться через звільнення з роботи. ВІДЕО

Батько дев’яти дітей судиться за поновлення на Суспільному телебаченні Волині.

Івана Лихача скоротили з посади водія Волинської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України ще у березні. Він каже, що не мали права, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Причин називає кілька: він і багатодітний тато, й на час скорочення був членом профспілкового комітету. На сьогодні чоловік досі без роботи, навіть на облік в центр зайнятості не став, бо може зашкодити виграти позов. А суди навіть не увійшли в підготовчу стадію.

Судове засідання 25 червня не відбулося, бо не з’явилася третя сторона – представник профспілки, яка дала дозвіл на скорочення. Наступне засідання відбудеться наприкінці літа – 31 серпня. Юрист Національної суспільної телерадіокомпанії від коментарів відмовився.

До НСТУ позивається ще один працівник – інженер ефіру Юрій Раєвич. Ще дві екс-працівниці поки наважуються. Загалом під час реорганізації компанії було скорочено 62 людини. З них половина – пенсійного віку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Посилились головні болі та рвота: стан онкохворого волинянина Романа Гальчика раптово погіршився
Наступна новина Повідомили графік роботи луцького ЦНАПу у вихідні
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні