У Луцьку «Daewoo Lanos» збив жінку

У Луцьку «Daewoo Lanos» збив жінку

Учора, 1 лютого, на вулиці Карпенка-Карого в обласному центрі під колеса «Daewoo Lanos» потрапила 52-річна лучанка. Жінку госпіталізували. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Автопригода трапилася вранці. За кермом легковика перебував 23-річний житель Луцького району. Водій допустив наїзд на 52-річну лучанку, яка переходила проїжджу частину по пішохідному переході.

Жінка травмувалася, її госпіталізували у відділення нейрохірургії міської лікарні.

Цього ж дня, ввечері на пішохідному переході по вулиці Теремнівській під колеса «Skoda Octavia» потрапила 65-річна жителька Ковеля. Внаслідок автопригоди жінка також отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 2 лютого: долар і євро знову поповзли вгору
Наступна новина «Кумів у мене тут нема, друзів - теж», – головний прокурор Волині Максим Киричук
Останні новини
Схожі новини