У Луцьку із задимленого підвалу врятували безхатьків

У Луцьку із задимленого підвалу врятували безхатьків

Минулої доби на Волині сталося кілька надзвичайних подій. Рятувальники визволяли із зачиненої ванни лучанку, гасили пожежу в будинку в мікрорайоні ЛПЗ та в будинку у Ковелі. Також виїздили на пожежі в Турійськ та Нововолинськ. 

Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Волині. 

21 листопада о 18:26 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що у ванній кімнаті в квартирі на вулиці Наливайка у Луцьку зачинилася жінка. Вона декілька годин була там заблокованою й не змогла самотужки відчинити двері. Рятувальники групи рятувальних робіт відчинили спочатку вхідні двері у помешкання, а тоді розблокували двері у ванну, де перебувала жінка.

21 листопада увечері мешканці п’ятиповерхівки на вулиці Шота Руставелі у Луцьку відчули запах диму у під’їзді й квартирах й викликали рятувальників. На місце події прибули рятувальники 1 та 2 державних пожежно-рятувальних частин. З’ясувалося, що пожежа виникла у підвалі – горів матрац. Рятувальники загасили горіння первинними засобами пожежогасіння й із задимленого підвалу евакуювали двох безхатьків, які там перебували. Імовірно, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем.

У цей же час рятувальники двох пожежно-рятувальних частин Ковеля – 19 та 4 ДПРЧ працювали на вулиці Чорновола у Ковелі. Там горів цегляний житловий будинок: вогонь охопив перекриття й сягнув даху будівлі. Горіння локалізували о 18:51, ліквідували – о 19:45. За попередніми даними, пожежа трапилася через порушення правил монтажу нагрівальних печей.

Крім того, о 20:45 рятувальники 17 ДПРЧ смт Турійськ ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді, імовірно, спричинену коротким замиканням електромережі.

Після опівночі 22 листопада рятувальники ще тричі виїжджали на гасіння господарських будівель – на дачному масиві у Нововолинську, в селі Граддя Маневицької громади та в селі Білин на Ковельщині. Усі пожежі ліквідовані, потерпілих та жертв немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ще одна парафія доєдналася до ПЦУ. ФОТО
Наступна новина СБУ перевіряє жіночий монастир Волинської ікони. ФОТО
Останні новини
Схожі новини