У Луцьку мамі загиблого 24-річного поліцейського вручили відзнаку Президента «За оборону України»

У Луцьку мамі загиблого 24-річного поліцейського вручили відзнаку Президента «За оборону України»

У Луцьку мамі загиблого поліцейського Богдана Засухіна вручили відзнаку Президента «За оборону України» – посмертно.

Про це інформує ГУНП у Волинській області. 

Лейтенант поліції Богдан Засухін народився і жив у Краматорську Донецької області. Навчався у місцевій школі №22, здобув вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» у Донецькому юридичному інституті. З 2020 року працював дільничним офіцером у Краматорському РУП ГУНП в Донецькій області.

Під час повномасштабного вторгнення поліцейський продовжував виконувати службові обов’язки та здійснювати необхідні заходи для оборони рідного міста й Донеччини від окупантів.

2 січня 2023 року під час чергування на блокпосту міста Краматорськ внаслідок ворожого ракетного обстрілу отримав важкі травми, смерть була миттєвою.

Захиснику назавжди 24 роки…

22 серпня за участю співробітників ГУНП у Волинській області Богдану Засухіну в особі його мами Тетяни Становської, яка мешкає в Луцьку з молодшим сином Глібом, вручили відзнаку Президента «За оборону України».

«Незважаючи ні на що, Ваш син з перших днів вторгнення став на захист нашої держави, своїх близьких та рідних. З почуттям відповідальності та впевненості він виконав свій громадянський обов’язок до кінця. Ніщо не замінить матері сина, а колегам – побратима. Тому ми з великою шаною згадуємо його та дякуємо вам за гідне виховання сина», - зазначив заступник начальника ГУНП Віталій Ковальчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Забирати водіїв автобусів з рейсів – неприпустимо: Шмигаль звернувся до Міноборони через дії ТЦК
Наступна новина Луцьк попрощався одночасно з двома захисниками
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні