У Луцьку нацгвардійці урочисто підняли Державний прапор й отримали подяки від командування. ФОТО

У Луцьку нацгвардійці урочисто підняли Державний прапор й отримали подяки від командування. ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, – День Державного прапора України. Саме в цей день по всій країні відбуваються урочисті заходи, присвячені підняттю державного прапора.

Зокрема на Київському Майдані, що у Луцьку, нацгвардійці разом із військовими побратимами, представниками місцевої влади, мешканцями міста, вшанували всіх, хто поклав своє життя заради утвердження незалежності та конституційного ладу нашої країни, інформують на сторінці Військової частини 1141. 

Після хвилини мовчання під Державний гімн України, гвардійці урочисто підняли найвищий прапор на Волині. Це підняття прапора стало важливим моментом для тих, хто продовжує боронити Україну від російської агресії.

Один із нацгвардійців, який брав участь у піднятті прапора, зазначив:

"Наш прапор – це символ нашої боротьби, нашої перемоги, яка обов'язково буде. Ми піднімаємо його на честь всіх, хто загинув, захищаючи нашу землю, і на честь тих, хто сьогодні продовжує цю боротьбу."

Командування частини нагородили подяками військовослужбовців солдатського, сержантського та офіцерського складу. Після чого командир частини звернувся до особового складу із промовою, у якій наголосив на важливості патріотизму, єдності та самовідданості кожного бійця Національної гвардії України. Цей день і ця церемонія надихають і додають впевненості як військовим, так і всім громадянам України, нагадуючи, що боротьба за свободу та незалежність триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану воїну Андрію Шкамарді. ФОТО
Наступна новина «Мільйон на дрон»: оголосили збір для Князівських яструбів-зенітників
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні