У Луцьку облаштують тимчасовий ветеранський хаб

У Луцьку облаштують тимчасовий ветеранський хаб


На проспекті Волі, 23 у Луцьку планують облаштувати тимчасовий хаб, де військові та ветерани зможуть зустрітися та отримати юридичні консультації.

Про це стало відомо під час сесії міськради у середу, 26 червня, пише misto.media

Нагадаємо, у місті готують проєкт на облаштування ветеранського хабу на вулиці Сергія Климчука, 7. Але документи досі не готові — проєктанти обіцяють надати їх у липні. Тож у Луцьку вирішили знайти тимчасове приміщення для ветеранів, де вони можуть отримати юридичні консультації.

«Проєкт хабу на вул. Сергія Климчука — складний, він ще в роботі. Його обіцяють виконати на кінець липня. Потім відбудеться тендер, а це час», — зазначила заступниця міського голови Ірина Чебелюк.

Зі слів міського голови Ігоря Поліщука, є прохання від військових, поки будується основний хаб, знайти місце, щоб вони мали де зібратися й отримати консультацію принаймні з юридичних питань.

На облаштування цього тимчасового хабу виділили наразі 700 тис. грн. На наступну сесію мають винести на розгляд питання про створення комунальної установи, призначення керівника.

Приміщення на просп. Волі, 23 облаштоване для потреб маломобільних груп населення — воно обладнане пандусом, але його ще треба відремонтувати. Раніше там перебувала обласна організація Союзу інвалідів України, яка переїхала на вул. Рівненську, 5, розповів misto.media начальник відділу управління майном Євгеній Лущакевич.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині для ЗСУ придбають тепловізори за 1,5 млн грн
Наступна новина Росіяни почали частіше здаватися у полон – ГУР
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні