У Луцьку одружилися патрульні

У Луцьку одружилися патрульні
джерело фото: https://gazeta.ua/

Луцькі патрульні Ігор Гапонюк та Анастасією Демиденко одружилися.

Про історію кохання правоохоронці пише Gazeta.ua.

«Запропонував Насті одружитися ввечері біля її будинку. Коли вона підходила до під'їзду, подзвонив і попросив мене почекати. Вийшов із машини з букетом. Неймовірно хвилювався. Став перед нею на коліно і простягнув коробочку з перснем. Сказав: «Кохаю тебе. Хочу, щоб ти стала моєю дружиною». Настя крізь сльози відповіла: «Так». Батьки знали про мій намір. Вони допомагали з покупкою персня. Я б на свою зарплату так швидко гроші не зібрав, – говорить патрульний поліцейський.

Ігор та Анастасія познайомилися торік у жовтні на навчанні патрульних поліцейських у селі Сокиричі біля Луцька.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ексклюзивні фото з весілля луцької режисерки. ФОТО

«Побачив Настю, і моє серце йокнуло. Однак тоді не думав, що все так закрутиться», – розповідає хлопець.

«Я так само. Була націлена лише на навчання, жодних стосунків не планувала. Але Ігор із перших днів знайомства почав проявляти знаки уваги. Допомагав у навчанні. Коли групою проходили повз продавців квітів, купував букети і дарував мені. Він — вихований та інтелігентний. Це мене й підкупило. Коли Ігор запропонував зустрічатися, сказала для годиться, що подумаю. Після Нового року прийняла його пропозицію», – каже дівчина.

Ігор Гапонюк закінчив Інститут прокуратури та слідства при Одеській юридичній академії. Анастасія Демиденко отримала юридичну освіту в Харкові. На патрульних поліцейських вчилися чотири місяці. Присягу склали в лютому. Почали працювати в Головному управлінні Нацполіції Волині. У Луцьку орендують однокімнатну квартиру.

«Весілля ми не робили, влаштували тільки виїзну церемонію в Луцькому замку. Було лише 20 людей: наші батьки та найближчі родичі. А 12 серпня повінчалися. Спочатку хотіла купити готову сукню. Та всі, які мені подобалися, були надто дорогі. Придбала тканину й попросила мою бабусю Тетяну Олександрівну пошити мені плаття. Вона викладає в школі трудове навчання, шиє з дитинства. Пояснила їй, що хочу, і через місяць сукня була готова. Фату купували. Обручки нам подарувала тітка Ігоря», – продовжує розповідь Анастасія.

Ігор та Анастасія несуть службу в різних ротах рядовими.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Одружився боєць 51-ї бригади. ФОТО

«У нас рідко співпадають вихідні. Якщо таке трапляється, стараємося провести їх з якомога більшою користю. Можемо поїхати до батьків, піти в парк, влаштувати вдома романтичну вечерю чи покататися на човні. Ігор захоплюється рибальством, тепер я йому складаю компанію. Домашньою роботою займаємося разом. Жаліємо одне одного. Коли Ігор дуже стомлений, я сама готую. Він так само чинить зі мною. Мої батьки ставляться до Ігоря, як до сина. Якщо в нас із чоловіком виникають суперечки, стають на його бік. А бабуся навчає: «Слухай і цінуй свого чоловіка, не переч йому, бо він усьому голова. Інколи треба й промовчати, бути мудрішою. Всі питання треба вирішувати без криків і лайки — спокійно». Прислухаюся до її порад, бо вона з дідусем мала ідеальні стосунки. Покохали одне одного з першого погляду, коли зустрілися в поїзді. Прожили разом 38 щасливих років. Виховали двох доньок. Дідусь помер понад 10 років тому. На фото бачу, які вони з бабусею були щасливі. Впевнена, що і в нас з Ігорем все буде добре», – додає дівчина.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-10 пропозицій від «Мандрівного вішака»
Наступна новина Луцьк отримає 11 мільйонів євро на реконструкцію системи водопостачання
Останні новини
Схожі новини