У Луцьку організували турнір в пам'ять про прикордонника

У Луцьку організували турнір в пам'ять про прикордонника

У Луцьку відбулися змагання з дзюдо, які присвятили патріоту України, воїну-прикордоннику, спортсмену-динамівцю, майстру спорту України з дзюдо Станіславу Гуленкову.

Про це повідомили на сайті Державної прикордонної служби України.

Чоловік з 2021 року проходив службу у Волинському прикордонному загоні. Виконував завдання з охорони кордону з Білоруссю. Торік навесні він у складі прикордонної комендатури швидкого реагування відправився захищати Україну на Донеччину.

20 квітня Станіслав перестав виходити на зв'язок. З того часу він вважався зниклим безвісти. У лютому рідним повідомили про його загибель. Життя прикордонника обірвалося поблизу села Новокалинове.

Стас змалку полюбив спорт, займався дзюдо та самбо. Став неодноразовим переможцем і призером чемпіонатів України та Європи з вказаних єдиноборств.

В пам'ять про Станіслава побратими, рідні та друзі по спорту, започаткували цей турнір, проведений за підтримки Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

Станіслав був сумлінним військовослужбовцем, який до останнього боронив кордони нашої Батьківщини. Пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях! Учасникам хочу побажати, аби кожен з вас показав сьогодні свою вправність та силу. Усім бажаю перемоги! Слава Україні! – зазначив під час виступу заступник начальника Волинського прикордонного загону Анатолій Щербак.

Загалом у змаганнях взяли участь майже 250 юнаків та дівчат. На татамі боролися спортсмени з Києва, Рівного, Луцька, Ковеля, Шацька, Любомля, Цумані, Ківерців та Підгайців.

Учасники продемонстрували хорошу підготовку та високі здібності у цьому виді спорту. Переможців та призерів нагородили медалями та подарунками.

Впевнений, що в майбутньому ви, як і Станіслав, гідно представлятимете свої регіони, країну на всеукраїнському та міжнародному рівнях, пропагуючи спортивну славу України. Нехай ваш приклад надихає однолітків, а перемоги та звершення звучать в усьому світі! Будьте сильними, не зупиняйтеся на досягнутому! Мирного нам неба над Україною! – додав на завершення чемпіонату ведучий.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назавжди 22. На війні загинув лучанин
Наступна новина Контрнаступ України: коли і з якими силами планується
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні