У Луцьку поблизу залізничного вокзалу облаштують мініринок

У Луцьку поблизу залізничного вокзалу облаштують мініринок
Фото ілюстративне

Поблизу залізничного вокзалу в Луцьку облаштують мініринок для реалізації сільськогосподарської продукції.

Про це під під час оперативної наради 3 серпня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, – пише ІА «Волинські новини».

Він зазначив, що люди, які привозять сільськогосподарську продукцію до обласного центру на продаж, торгують «з асфальту», а це суперечить санітарно-гігієнічним вимогам.

Міський голова зауважив, що, на жаль, власник землі, де раніше знаходився ринок «Привіз», вчинив непорядно, пообіцявши облаштувати нові місця для торгівлі сільськогосподарськими продуктами та не дотримавшись обіцянки. Тож з ініціативи міської ради поблизу вокзалу встановлять близько 10 яток для торгівлі.

Ігор Поліщук доручив директору департаменту економічної політики Борису Смалю придбати 8-10 яток та встановити їх у стаціонарному режимі ліворуч від входу до залізничного вокзалу.

Водночас мер наголосив, що вони «мають бути естетичними».«Також необхідно запровадити посильну плату, якої буде вистачати, щоб прибрати це місце і забезпечити вивіз сміття», - додав Ігор Поліщук.

Насамкінець він зазначив, що найкраще закупити ці ятки за кошти підприємства «Луцькі ринки».

Читати також: На місці Старого ринку у Луцьку дозволили зробити парковку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ковельщині у аварії постраждали троє людей
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 2 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини