У Луцьку поліція викрила іноземця, який жив з підробленими документами

У Луцьку поліція викрила іноземця, який жив з підробленими документами

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними  із торгівлею людьми у рамках проведення операції «Мігрант» викрили 33-річного іноземця, який  проживав у Луцьку з порушенням правил перебування іноземців на території України та використовував підроблені документи.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальні провадження, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Іноземець, для можливості перебування на території держави, використовував паспорт із підробленими відтисками штампів Державної прикордонної служби України про перетинання державного кордону України. Всього у паспорті було 8 фальшивих штампів. Окрім того, поліцейські виявили у нього підроблену посвідку на постійне місце проживання в Україні.  Проведеною експертизою факт підробки документів підтверджено.

Правопорушнику оголосили про підозру в скоєні злочинів, передбачених  частинами 1 та 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом будуть  скеровані до суду.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мешканці Дубнівського мікрорайону Луцька просять владу створити додатковий маршрут
Наступна новина «Нафтогаз» планує стягнути з «Газпрому» борг у $2,6 мільярда
Останні новини
Схожі новини