У Луцьку прикордонники склали військову присягу. ФОТО

У Луцьку прикордонники склали військову присягу. ФОТО

Військовослужбовці, які нещодавно приєдналися до прикордонників Волинського загону, склали присягу на вірність Українському народові.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

На стройовому плацу, зі зброєю в руках, чоловіки присягнули сумлінно та чесно виконувати військовий обов’язок і захищати Україну.

«Вітаю із важливою подією у вашому житті. Сьогодні ви стали частинкою великої прикордонної родини, тож носіть з честю звання прикордонника, самовіддано виконуйте завдання з охорони та оборони державного кордону, і будьте віддані цій почесній справі та нашій Батьківщині», - звернувся до військовослужбовців офіцер прикордонного загону.

Набір громадян на військову службу в прикордонні підрозділи, які здійснюють охорону кордону з Республікою Польща та білоруссю в межах Волині триває.

«Тож запрошуємо усіх охочих приєднатися до прикордонників та чекаємо за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Для отримання додаткової інформації з питань прийому просимо звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00)» – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ненароджені для війни»: лучан запрошують на документальну виставу від 3 ОШБР
Наступна новина На Волині провели засідання Ради оборони області: обговорили мобілізацію та фортифікації
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні