У Луцьку привітали військових із Днем Збройних Сил України. Фото

У Луцьку привітали військових із Днем Збройних Сил України. Фото

Сьогодні, 6 грудня, біля фотостенду “Герої Небесної Сотні - Загинули за єдність України” на Театральному майдані нашого міста відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, голова волинської обласної ради Григорій Недопад, представники обласної влади та військовослужбовці, йдеться на сайті міськради.

Вшанувавши усіх, хто загинув за єдність та сувернітет України хвилиною мовчання присутні поклали квіти до фотостенду.

“Шановні військовослужбовці, щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Сьогодні ЗСУ — це опора нашої держави. Хочу щиро подякувати вам за вашу роботу, що є гарантією незалежності України, гарантією її майбутнього. Щиро дякую вам за відданість, за те, що ви, жертвуючи своїм комфортом та здоров’ям сумлінно виконуєте свої обов’язки.

Хочу побажати вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, оптимізму, впевненості в завтрашньому дні”, - привітав військовослужбовців Ігор Поліщук.

Також він оголосив Подяку луцького міського голови майору Миколі Жуку, начальнику відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також прапорщику Валентину Столярчуку, начальнику служби захисту інформації луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Урочистості продовжились інструментальними композиціями у виконанні військового оркестру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учасникам скасованого пробного ЗНО повернули 42 мільйони гривень
Наступна новина Стефан, Франьо, Кавус. У Луцьку кликунам обрали імена
Останні новини
Схожі новини