У Луцьку пройшов перфоманс львівського плейбек театру. ФОТО

У Луцьку пройшов перфоманс львівського плейбек театру. ФОТО

Актори плейбек театру «Всі свої» провели майстер-клас та перформанс.

Захід пройшов у неділю, 25 лютого в Луцькому районному будинку культури. Організатори дійства – луцький осередок «ФРІ» у партнерстві з театром «ГаРмИдЕр».

«Плейбек-театр – це соціальний театр імпровізації. У нас немає заготовленого сценарію та режисури, ми діємо спонтанно та щиро, використовуючи свою акторську майстерність», – зізналися учасники театру «Всі свої».

Всі охочі мали змогу взяти участь у трьохгодинному майстер-класі. Разом із акторами лучани вчилися передавати свої почуття та спілкуватися без слів. Учасники майстер-класу танцювали, перевтілювалися в неживі предмети, сміялись і плакали, а головне – були щирими та намагалися зіграти чужі історії як свої власні. На сцені плейбек театру не існує жодних обмежень: можна передавати почуття всіма можливими методами та формами.

Після майстер-класу відбувся перформанс, під час якого актори постійно взаємодіяли з глядачами. На сцені зіграли історії про зраду, поїздку в потязі, негаразди в сім’ї, акторські будні луцького театру «Гармидер» та ряд інших. Усі без винятку актори та глядачі отримали позитивний заряд емоцій.

«Так приємно було провести цей день разом зі всіма вами! Дякуємо за запрошення і за сприяння у створені чудового, творчого простору. Приємно і цікаво було працювати на майстер-класі! Люди, які прийшли до нас, були активними та готовими до ризиків. Ця атмосфера вплинула на сам перформанс, на готовність глядачів ділитися своїми історіями, бути щирими», – поділилася своїми емоціями акторка театру «Всі свої» Надія Вороновська.

Організатори також висловлюють подяку партнерам заходу, а саме грузинській пекарні "Сулі Гулі" та ГО "Молодіжний центр Волині".

Фото: Юрій Євтушко


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Від потужності Старовижівської громади виграють усі», – депутат облради Імберовський
Наступна новина Для Волині затвердили попередній відбір інвестпроектів, які фінансуватимуться за кошти ДФРР
Останні новини
Схожі новини