У Луцьку склали присягу новобранці-прикордонники. ФОТО

У Луцьку склали присягу новобранці-прикордонники. ФОТО

Сьогодні, 9 жовтня, військовослужбовці, котрі нещодавно вступили до лав Волинського прикордонного загону, склали присягу на вірність Українському народові.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Перед своїми побратимами вони присягнули сумлінно і чесно виконувати військовий обов’язок, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість.

Попереду у новоспечених прикордонників проходження курсу базової загальновійськової підготовки. Після чого вони відправляться у прикордонні підрозділи, які виконують завдання з охорони та оборони державного кордону.

Нагадуємо, що набір громадян у прикордонні підрозділи Волинського прикордонного загону триває, тому запрошуємо усіх охочих доєднатися до нашого колективу та чекаємо Вас за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.

Додаткову інформацію щодо набору на службу можна дізнатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану 24-річному Герою. ФОТО
Наступна новина Кабмін оновив правила доставки повісток поштою
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні