У Луцьку судитимуть екс-патрульного, який врізався в авто по дорозі на виклик

У Луцьку судитимуть екс-патрульного,  який врізався в авто по дорозі на виклик

У Луцьку судитимуть 25-річного інспектора роти №1 батальйону Управління патрульної поліції, який  порушив правила дорожнього руху  і спричинив аварію.

В ДТП отримав травми колега правоохоронця, який перебував в машині, – повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Увечері 11 грудня 2016 року у Луцьку екіпаж патрульних на службовому автомобілі «Toyota Prius», за кермом якого перебував обвинувачений, увімкнувши проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал, поспішав на допомогу іншому екіпажу.

Порушуючи Правила дорожнього руху, здійснюючи на регульованому перехресті поворот на заборонений сигнал світлофора й не надавши переваги у русі іншому автомобілю, який виїжджав на перехрестя на зелене світло, поліцейський зіштовхнувся із цим автомобілем.

Через аварію 36-річний пасажир автомобіля «Toyota Prius», колега правоохоронця, отримав тілесні ушкодження. Відтак екс-патрульного, який звільнився з роботи у поліції, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не встиг на потяг і пішов пішки: посеред дороги на Волині ледь не замерз чоловік
Наступна новина Помер професор луцького вишу
Останні новини
Схожі новини