У Луцьку ТЦК серед вулиці «заламали» юнака: що кажуть у поліції

У Луцьку ТЦК серед вулиці «заламали» юнака: що кажуть у поліції

У суботу, 14 вересня, поліцейські Луцького РУП спільно із військовослужбовцями РТЦК та СП у місті Луцьку на вулиці Клима Савура зупинили чоловіка для перевірки документів та звірки військово-облікових даних. 

Про це пише ГУНП у Волинській області.

Під час спілкування 22-річний лучанин в категоричній формі відмовлявся надати поліцейським документи, що посвідчують особу, намагався втекти, штовхався, не виконуючи законної вимоги працівників поліції, – йдеться в повідомленні.

Правопорушника затримали та доставили в Луцьке районне управління поліції для встановлення особи. 

За скоєння правопорушення на фігуранта склали адміністративні протоколи про затримання та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.

Водночас, управління головної інспекції та дотримання прав людини та внутрішня безпека в рамках призначеного службового розслідування перевіряє дії працівника поліції. Розслідування кримінального провадження за фактом події проводить Державне бюро розслідувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани навколішки прощались із Героєм
Наступна новина Від лучан поїхала ще одна «посилка» військовим
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні