У Луцьку покажуть цикл фільмів «НЕZЛАМНІ»

У Луцьку покажуть цикл фільмів «НЕZЛАМНІ»

У Луцьку покажуть цикл документальних фільмів “НЕZЛАМНІ”.

Показ відбудеться в п’ятницю 27 вересня о 18.00 у Палаці культури - повідомила на своїй сторінці у фейсбуці волонтерка Наталія Попова.

Фільми розповідають про три жіночі долі. Через активну проукраїнську позицію вони потрапили до рук бойовиків та пройшли «пекло» полону.

“Жінки пережили приниження, знущання, тортури, і навіть показові розстріли, але не зламалися, і сьогодні продовжують допомагати ветеранам, переселенцям, полоненим та цивільним заручникам, свідчать у міжнародних судах та змінюють життя країни на краще” - зазначила Попова.

Мета проекту – надати полоненим можливість бути почутими та нагадати про тих, хто досі залишається у полоні бойовиків.

Вхід вільний. Після перегляду кожен зможе поспілкуватися з режисером та героїнями фільмів.

Довідка:

Фільм презентували у травні 2019 року. Автор проекту – ГО «Правозахисна Група «СІЧ», яка надає фахову безоплатну юридичну допомогу постраждалим від збройного конфлікту на Сході України, зокрема, колишнім полоненим. Проект здійснюється за підтримки New media advocacy project (Нью-Йорк) та Інституту з висвітлення війни та миру.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанку обрали заступницею Міністра охорони здоров'я
Наступна новина В Олиці будують синагогу
Останні новини
Схожі новини