У Луцьку відкрили магазин, в якому можна знайти всі товари для ремонту

У Луцьку відкрили магазин, в якому можна знайти всі товари для ремонту

У Луцьку відкрили магазин будівельних матеріалів, який обіцяє приємно здивувати своїх покупців цінами. Крім того, в магазині будуть всі товари, які необхідні для ремонту, від фарби до кронштейнів.

Новий магазин будівельних матеріалів та техніки відкрився на Дубнівській, 12, пише Район.Луцьк.

Власник магазину Сергій Хведчук – не новачок у цій сфері, адже його будівельні маркети вже працюють у Володимирі-Волинському та Луцьку.

«Раніше ми продавали лише матеріали для ремонту, але, поспілкувавшись в команді, зрозуміли, що цього замало. Людям важливо придбати усе в одному місці, адже це економить час й кошти», – зазначив він.

Саме так й з’явився «Кузьміч», у якому продаються ще й електротовари та усі потрібні інструменти. Більше того, в магазині відбуватимуться й презентації товарів. Зокрема, під час відкриття усі охочі мали змогу на практиці перевірити дрель та навіть апарат для зварювання.

«У нас можна придбати фактично усе, що потрібно для ремонту: шпаклівки, фарби, герметик, інструменти та багато іншого. Звісно, ми надаємо хороші знижки. Чим більша сума в чекові, тим вигідніше купувати», – зазначає власник магазину.

У «Кузьміча» працюють висококваліфіковані працівники, які нададуть консультацію та допоможуть підібрати найкращі матеріали. До слова, в магазині можна придбати товари від найкращих виробників Польщі та України.

Тож усіх, в кого наближається ремонт, запрошують на вулицю Дубнівську, 12, у магазин «Кузьміч».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рачков поскаржився на самопочуття, йому викликали «швидку»
Наступна новина Собор єпископів УПЦ в США прокоментував надання Автокефалії УПЦ в Україні
Останні новини
Схожі новини