У Луцьку військових запрошують на терапію горами

У Луцьку військових запрошують на терапію горами

У Луцьку військових, які нині проходять реабілітацію або ж перебувають у відпустці, запрошують у похід в гори, який запланований на 11-14 липня.

Про це повідомили організатори.

«Туристичний притулок Явірник, що знаходиться на Закарпатському туристичному шляху дасть вам можливість походити там, де ви скоріше за все раніше не ходили і побачитись з тими кого раніше не знали.

За втомлені ноги і маршрути без стежок відповідатиме Олексій Кушнєр за психологічний супровід і підтримку Євгенія Корольова. Гостинність у вигляді дуже смачної їжі та застелених ліжок пропонує Олександр Бурсанов», – йдеться у дописі.

Охочих просять врахувати, що локація, на якій буде відбуватись захід знаходиться в прикордонній зоні, тож при собі потрібно мати документи.

Виїзд – 11 липня зі Львова о 7:30. Повернення – 14 липня в Львів в районі 6-7 вечора.

«Участь традиційно є безплатною. З умов – не вживати алкоголь та наркотичні речовини. І заповнити декілька гугл форм перед та після походу», – зазначають організатори. 

Реєстрація і більше деталей за посиланням: https://forms.gle/6zpdNLv19M8k1wNz5

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Захисниця Маріуполя, яка вагітною пройшла полон рф, заснувала благодійний фонд
Наступна новина Іноформація про втечу мобілізованих засуджених із навчального центру – фейк, – Сухопутні війська ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні