У Луцьку внаслідок ДТП сімнадцятирічна школярка отримала численні травми. ВІДЕО

У Луцьку внаслідок ДТП сімнадцятирічна школярка отримала численні травми.  ВІДЕО

На другий день Різдва у Луцьку внаслідок ДТП постраждала сімнадцятирічна школярка. Аварія відбулась на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Відродження. За словами очевидців, водій автівки Опель Омега на польських номерах, нібито, швидкість не перевищував. Але, коли побачив, що збив дівчину, оперативно втік з місця події.

Розгледіти номерний знак перехожі не змогли − і через темряву, і через те, що машина була брудною. Одразу ж кинулись на допомогу постраждалій дівчині. Вона лежала без свідомості, кінцівки були неприродньо вивернуті. Медики прибули на місце за п'ятнадцять хвилин.

Наразі школярка перебуває у обласній лікарні. Її стан − важкий. У дівчини закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, а також численні травми тіла.

Тим часом аварію вже розслідує поліція.

Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років. Та винуватця ДТП поліціянти поки що так і не знайшли. Правоохоронці звертаються до мешканців міста по допомогу. Якщо вам відома будь-яка інформація про водія, зателефонуйте до відділку поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на Різдво втопився 18-річний юнак
Наступна новина Як із ПЕТ-пляшок виготовляють одяг?
Останні новини
Схожі новини