У Луцьку взяли під варту підозрюваного в участі у смертельній «розбірці»

У Луцьку взяли під варту підозрюваного в участі у смертельній «розбірці»

У Луцькому міськрайонному суді одного з підозрюваних у вчиненні стрілянини на вулиці Набережній взяли під варту на 60 днів.

Такий запобіжний захід обрав слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Олег Ющук, йдеться в офіційному повідомденні суду.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «РОЗБІРКУ» НА ЛУЦЬКІЙ НАБЕРЕЖНІЙ

Суддя обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, одному з підозрюваних у вчиненні стрілянини у місті Луцьку по вулиці Набережній, 5 листопада 2018 року.

Підозрюваному інкриміновано вчинення кримінального правопорушення за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України: хуліганські дії із застосуванням вогнепальної та холодної зброї, яку було заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

«Зауважуємо, що судом не визначено розмір застави у кримінальному провадженні, адже злочин вчинено із застосуванням насильства, що спричинило загибель людини» - наголошують у суді.

Нагадаємо, 5 листопада, у кафе біля автомийки на вулиці Набережній відбулася стрілянина. У результаті один чоловік загинув, двоє отримали поранення та потрапили до лікарні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рокинях під Луцьком ремонтують дорогу за 1,5 мільйона. ФОТО
Наступна новина Українці відзначать Всесвітній день шопінгу мільйоном купівель та розстрочкою
Останні новини
Схожі новини