У Луцьку їздить авто з гучномовцем. Розповідає про коронавірус

У Луцьку їздить авто з гучномовцем. Розповідає про коронавірус

З п’ятниці, 19 березня, вулицями міста курсує автомобіль служби порятунку "101" з метою озвучення населенню простих правил безпеки для запобігання поширення коронавірусної інфекції.

Про це повідомляють на сайті УДСНС.

«Це не повинно викликати у вас паніки – рятувальники просто виконують свою роботу з навчання населення правил безпеки. Найближчим часом курсування таких автомобілів буде організоване і в інших містах Волинської області.Бережіть себе, дотримуйтесь правил для власної безпеки і безпеки своїх рідних», – йдеться на сайті.  

Текст, який лунає з автомобілів: 

«Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни.

Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширення коронавірусної інфекції!

Пам'ятайте: відовідальність — рятує життя!»

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинського лікаря-пульмонолога не підтвердився коронавірус
Наступна новина На засіданні РНБО будуть обговорювати запровадження надзвичайного стану. Що він передбачає?
Останні новини
Схожі новини