У Луцьку за 10 мільйонів відремонтують ізолятор

У Луцьку за 10 мільйонів відремонтують ізолятор

У Луцьку запланували капітальний ремонт ізолятора тимчасового перебування затриманих.

Тендер на роботи оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Аукціон стартує 26 березня, пишуть Волинські новини

Очікувана вартість ремонту – 10,15 мільйона гривень.

Як вказано в супровідній документації, в луцькому ізоляторі тимчасового перебування затриманих заплановані наступні роботи: заміна вікон і дверей, підсилення конструкцій, влаштування фундаментів периметральної огорожі, улаштування перегородок, утеплення горищного перекриття, улаштування покрівлі з металопрофілю, виготовлення і встановлення металевих ґрат, внутрішнє опорядження приміщень, утеплення фасадів і цоколя, встановлення та налагодження систем опалення та вентиляції, водопостачання та каналізації, облаштування системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та системи передавання тривожних сповіщень, встановлення та налагодження системи відеонагляду, охоронної сигналізації, благоустрій території та придбання меблів.

Ремонт хочуть завершити до 31 грудня 2025 року.

Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме 10 років.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про підозру волинянину, який через необережність вбив знайомого
Наступна новина Підтвердили загибель на війні захисника з Луцького району
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні