У Луцьку зловили злодія, який «чистив» квартири. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку зловили злодія, який «чистив» квартири. ФОТО. ВІДЕО
Фото ілюстративне

У Луцьку правоохоронці  затримали жителя Львівської області, котрого обґрунтовано підозрюють у вчиненні квартирних крадіжок.

Правопорушнику обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – повідомляють у секторі комунікації поліції у Волинській області.

У п’ятницю до поліції від жителів міста надійшло дві заяви щодо вчинення квартирних крадіжок. Невідомі, пошкодили замки у квартирах на вулиці Кравчука і Привокзальна, та викрали з помешкань цінні речі й гроші. Сума завданих громадянам матеріальних збитків становить понад 70 тис. грн.

За гарячими слідами оперативники встановили, що до вчинення квартирних крадіжок причетний раніше судимий 33-річний житель міста Червоноград сусідньої Львівської області. Автомобіль «Škoda Octavia RS», на якому пересувався зловмисник, патрульні зупинили на вулиці Львівський, оперативники затримали правопорушника. 

«У правопорушника вилучили викрадені із квартир речі, зокрема, ювелірні вироби та гроші, а також різноманітні пристрої для відкриття та пошкодження замків. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині селищна рада хоче купити іномарку за 600 тисяч гривень
Наступна новина Володимир Бондар: «Я не будую до себе великих бар’єрів». СЕРЕД ПЕРШИХ
Останні новини
Схожі новини