У Луцьку змагалися представники шкіл

У Луцьку змагалися представники шкіл

16 грудня відбувся турнір «Криївка», який був проведений серед учнів луцьких шкіл.

У змаганні взяли участь представники дев’яти міських шкіл та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, передає «Волинська правда».

Упродовж турніру діяла індивідуальна рейтингова система: представники одного навчального закладу перебували у різних командах і мали змогу заробляти бали у «скарбничку» своєї альма-матер. За результатами трьох ігор до фіналу потрапили ті навчальні заклади, які у сумі здобули найбільшу кількість балів.

Отож, перемогу у турнірі, почесний кубок і медалі отримала команда Луцького навчально-виховного комплексу №9; друге місце у змаганні посіли представники гімназії №18; третіми стали учні загальноосвітньої школи №25.

Після завершення турніру команди-учасники отримали подяки від Центру національно-патріотичного виховання та подарункові сертифікати від мережі піцерій «Solo». На призерів турніру чекали почесні медалі та книги Юрка Журавля «Битва за рідну землю».

За допомогу в організації турніру висловлюємо вдячність Факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, мережі піцерій «Solo» та ГО «Національний Альянс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в зоні АТО поранено 4 українських військових
Наступна новина За добу в ДТП на Волині загинули три людини
Останні новини
Схожі новини