У Луцьку значно збільшилась кількість хворих на коронавірус, - міськрада

У Луцьку значно збільшилась кількість хворих на коронавірус, - міськрада

За минулу добу у Луцьку значно збільшилася кількість хворих на COVID-19. Станом на 26 червня виявлено 427 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. За останню добу додалося 25 нових випадків хвороби, з них — 1 летальний. Померла 50- річна жінка, яка мала важкі супутні захворювання.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку, яку провів перший заступник міського голови Григорій Недопад, – інформує мерія.

Силами управління ДСНС проводяться дезінфекційні заходи у багатоповерхівках міста. Сьогодні продезінфікували 12 під’їздів у дев’яти будинках.

Громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Сьогодні на вулиці міста виїхали 1780 одиниць транспорту: 32 тролейбуси та 146 маршрутних автобусів. За словами начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, проводяться перевірки дотримання карантинних заходів у громадському транспорті міста, а також перевіряють і умови дотримання укладених договорів на перевезення, в тому числі і щодо безготівкової оплати проїзду.

Нагадаємо, на Волині за останню добу коронавірус виявили у 72 людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Клієнтів дуже мало», - підприємці про ситуацію на Новому ринку
Наступна новина «Мені дуже погано сьогодні», - головний тренер «Волині» підтвердив, що у нього COVID-19
Останні новини
Схожі новини