У львівського священика знайшли арсенал зброї

У львівського священика знайшли арсенал зброї

У Львівській області у священика Російської істинно-православної церкви знайшли арсенал зброї.

За це священику загрожу до 7 років позбавлення волі, –  повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

«За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури повідомлено про підозру священнослужителю Православної церкви, Благочинного Львівського округу Російської істинно-православної церкви у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)», – йдеться в повідомленні.

У ході досудового розслідування у підозрюваного знайшли та вилучили 39 патронів, призначених для стрільби із короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, пістолетів Макарова та пістолетів-кулеметів відповідного калібру, 7 патронів, виготовлених шляхом саморобного переспорядження, пістолет,  а також ручну наступальну гранату «РГД-5» з підривником.

У прокуратурі зазначили, що всі вилучені предмети придатні для стрільби та належать до категорії боєприпасів і вибухових пристроїв.

«Мостиським районним судом Львівської області священику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі», – повідомили у відомстві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відрізнити грип від застуди: коментар Супрун
Наступна новина Скільки українці відпочиватимуть у 2019 році
Останні новини
Схожі новини