У Міноборони вигадали, як захистити телефони військових

У Міноборони вигадали, як захистити телефони військових

Військові зможуть використовувати особисті мобільні пристрої. У Міноборони тепер знають, як їх захистити.

Про інноваційні рішення повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

У дописі йдеться про те, що для того, аби захистити особисті телефони військових Центр інновацій Міноборони впроваджує технологію Mobile Device Management. Вона нібито забезпечує доступ до військового аналогу App Store чи Play Маркет.

Після встановлення та успішної перевірки, що вразливостей на пристрої немає, військовий отримає доступ до застосунків. Сьогодні їх 68 для військових потреб, з них 14 – розроблені суто під потреби війни, – написала Катерина Черногоренко.

Вона додає, що подібний підхід використовує армія CША для підвищення кіберзахисту військових.

Додамо, що нині Міноборони цифровізує армію України та запроваджує зміни, що мають допомогти військовим та військовозобов'язаним українцям легше справлятись з бюрократією та паперовими документами. Впродовж пів року, до прикладу, в додатку Армія+ має з’явитися електронне військове посвідчення.

Крім того, Міноборони зараз консультується з Міністерством охорони здоров'я, як впровадити електронні направлення на ВЛК через «Резерв+» як для військовозобов'язаних, так і для чинних бійців. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Достойні зарплати й доплати: волинські прикордонники кличуть на службу
Наступна новина Як колишні ув'язнені воюють у складі ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні