У МОЗ розповіли, чи планують закривати церкви на карантин

У МОЗ розповіли, чи планують закривати церкви на карантин

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що МОЗ не планує забороняти відвідування церков під час адаптивного карантину. 

Проте під час богослужінь потрібно краще стежити за виконанням епідеміологічних правил, пише «Українська Правда. Життя».

Так очільник МОН відповів на запитання про закриття храмів під час під час брифінгу у Львові.

"Звинувачень на адресу церков я ніколи не робив. У висновках епідеміологічних розслідувань зазначено, що посилення розповсюдження коронавірусу відбувається за рахунок транспорту. В деяких районах ми фіксуємо, що це відбувається під час богослужінь. Я сам зокрема є людиною, яка ходить в церкву, і теж інколи спостерігаю недотримання тих правил, які у нас встановленні. Якщо є така проблематика в тому чи іншому храмі, її просто потрібно виправити", –  зазначив Степанов.

Втім, раніше під час під час традиційної селекторної наради під головуванням президента України очільник МОЗ повідомив, що головною причиною зростання кількості хворих на Заході, особливо в селах, є богослужіння.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського священника, який привітав Путіна, внесли в базу «Миротворця»
Наступна новина Чорногорія відкрила кордони для українців. Які ще країни можна відвідати?
Останні новини
Схожі новини