У нічному ДТП неподалік від Луцька загинув молодий хлопець

У нічному ДТП неподалік від Луцька загинув молодий хлопець

30 березня на автодорозі в селі Усичі Луцького району 21-річний житель міста Ківерці, керуючи автомобілем «Mersedes» з’їхав у кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом.

Внаслідок автопригоди загинув 21-річний пасажир автомобіля. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження, повідомляє сектор зв’язків з громадськістю поліції Волині.

Автопригода трапилася 30 березня о 03:00 годині. На автодорозі в селі Усичі Луцького району 21-річний водій, керуючи автомобілем «Mersedes», ймовірно не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди загинув 21-річний пасажир автомобіля, житель міста Ківерці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого будуть з’ясовані усі обставини автопригоди.

Фото: ілюстративне, джерело: 24 Канал


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ДТП за участі трьох авто. ФОТО
Наступна новина На Ягодині черги: стоїть близько 600 машин на в’їзд в Україну
Останні новини
Схожі новини