У Німеччині чоловік застрелив лучанку: її доньці потрібна допомога, щоб привезти тіло матері

У Німеччині чоловік застрелив лучанку: її доньці потрібна допомога, щоб привезти тіло матері

У Німеччині чоловік убив лучанку. Її доньці Насті Котвицькій потрібна фінансова допомога, щоб доставити тіло матері в Україну.

Про це пише на своїй сторінці у фейсбуці журналістка Наталка Щука.

«Це Настя Котвицька. Їй 20 років. Вона з Луцька. Та її мама Оксана, їй 51. 2 дні тому Настіну маму застрелили», – йдеться в дописі.

Як розповідає Наталка Щука, Настя з 13 років жила з бабусею. Бо саме тоді її батьки розлучалися і все в житті підлітка стало дуже складно. Опорою був старший брат, бабуся і мама.

За словами журналістки, Оксана все життя працювала в аптеці у Луцьку. Вона хотіла, щоб її діти жили краще. Тому після розлучення поїхала на заробітки до Німеччини. Працювала прибиральницею, виживала.

Оксана все життя малювала. Це те, що її відволікало і рятувало завжди. Але через постійні проблеми вона багато років не могла брати пензлі до рук. Не могла малювати. Не вірила в себе і свій талант.

«У Німеччині Оксана вийшла заміж. Спочатку все було чудово. Вона повірила в те, що кохання існує, що щастя є. Але чоловік почав знущатися. Він принижував її, бив, страшно ревнував. Але Оксана не розповідала про це своїм дітям. А коли вони приїжджали в гості, її чоловік-німець поводив себе ідеально. Щойно вона опинялась наодинці з коханим, він продовжував її бити. Про це знала лише близька подруга Оксани», – розповідає Наталія.

Згодом жінка подала на розлучення, але чоловік постійно переслідував Оксану, погрожував. Вона переїжджала з місця на місце, щоб чоловік не знайшов її. Із собою, крім речей, возила свої картини. Тоді Оксана знову почала малювати. Вперше за багато часу. Закривалась у кімнаті і так себе рятувала.

«Декілька днів дні тому Оксана попросила свою подругу поїхати з нею додому до колишнього, щоб забрати свої речі. Але німець, чоловік Оксани, застрелив її на очах у подруги, а потім зробив постріл собі в голову. Оксана померла, а він вижив», – розповідає журналістку.

Донька Настя з перших днів війни переїхала до Львова. Вона весь цей час волонтерила в центрі підтримки ВПО. «Так ми і познайомилися. Дівчина зробила дуже багато хороших справ для людей. Щоб доставити тіло мами і поховати її Насті потрібно 4 тисячі євро. Як ви розумієте, в неї таких грошей немає. Тому я б дуже хотіла, щоб ми з вами допомогли», – закликає д допомоги журналістка.

Моно: 5375414107642414

Приват: 5169360001832231

Установа банку - ПриватБанк

МФО банку - 305299

Отримувач платежу - КОТВИЦЬКА АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА

IBAN - UA743052990000026202746495565

Рахунок отримувача - 26202746495565

Валюта картки - UAH

РНОКПП отримувача - 3725910246

Читайте також: 33-річного волинянина, який вбив тестя і тещу, помістили до психлікарні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рівному чоловік кинув гранату на дитячий майданчик
Наступна новина Боєць з Нововолинська перебуває в полоні понад пів року
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні