У Нововолинську люди виступили проти будівництва триповерхового будинку

У Нововолинську люди виступили проти будівництва триповерхового будинку
Фото ілюстративне (джерело: Твоє місто)

На Волині, у місті Нововолинськ, неподалік від будинку на бульварі Шевченка, 35 хочуть звести триповерховий будинок з торгово-офісними приміщеннями.

Про це йшлося на громадських слуханнях у Нововолинській міській раді 30 січня, пише Нововолинський інформаційний портал.

Усі учасники громадських слухань, – серед них 10 жителів сусідніх будинків - виступили категорично проти цього будівництва. Вони кажуть, таке будівництво призведе до того, що сусідні будинки будуть тріщати по швах.

«Фундамент навколишніх будинків - це півметра бутового каміння, а будинок № 35 нещодано пережив руйнування внаслідок вибуху газу», – переконують вони.

Крім того, заявили учасники слухань, зведення будинку буде суперечити нормам зонування, адже в цьому районі немає триповерхових будинків. Тож жителі оформили письмове звернення на ім'я міського голови Сапожнікова.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Бердянську облили зеленкою кандидата у президенти. ВІДЕО
Наступна новина На дорозі під Ковелем досі стоїть автобус «Київ-Варшава», який згорів більше місяця тому. ФОТО
Останні новини
Схожі новини