У Нововолинську підприємці проти закриття ринків на карантин

У Нововолинську підприємці проти закриття ринків на карантин

У Нововолинську підприємці протестують проти закриття продуктового ринку, що знаходиться біля спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар».

18 березня вранці до міської ради прийшли понад тридцять підприємців із вимогою надати їм дозвіл на роботу під час карантину не лише тут, але й на великому ринку у базарні дні, повідомили у міській раді.

Аргументували вимогу тим, що закуплений товар потрібно реалізувати, адже продукти швидко псуються.

Крім того, цікавило підприємців питання орендної плати. Зокрема, чи знімуть її з них на той час, поки ринок не працюватиме.

У ході дискусії знайшли компроміс: дозволено працювати до обіду 18 березня, щоб можна було реалізувати частину товару та навести лад у торгових контейнерах. Підприємці взяли на себе відповідальність контролю за кількістю людей, що заходитиме на територію ринку.

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський дав вказівку адміністрації ринку врегулювати питання орендної плати за торгові місця на час карантину.

Посадовець наголосив, що рішення зупинити роботу ринків, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, спортивних закладів, закладів громадського харчування, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправних станцій та закладів, що здійснюють доставку їжі додому, було прийнято 16 березня 2020 року на засіданні Кабінету Міністрів України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій стоматполіклініці лікуватимуть лише пацієнтів із різким болем
Наступна новина У Луцьку – підозра на коронавірус. Госпіталізували іноземця
Останні новини
Схожі новини