У Нововолинську помер чоловік, у якого був коронавірус

У Нововолинську помер чоловік, у якого був коронавірус
Фото ілюстративне

У Нововолинську вранці 19 травня помер 86-літній чоловік, який був уражений коронавірусною інфекцією і мав супутні захворювання. Тривалий час хворий перебував у реанімаційному відділенні. У місті це вже п’ята смерть людини із COVID-19.

Про це повідомили у міській раді.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав.

Станом на 10-ту годину 19 травня у Нововолинську зареєстрували 65 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять шість людей одужали. П’ять випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 19 громадян, хворих на коронавірус, з них  9 – жителі  міста, 10 – іногородні:  м. Володимир-Волинський –  3,  Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 2, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1. 

В інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів: 8  жителів  міста та 9 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

Нагадаємо, станом на ранок 19 травня на Волині зареєстрували 635 випадків COVID-19.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найбільше – у Маневицькому районі. Де на Волині виявили нові зараження коронавірусом
Наступна новина Скільки часу в Україні триватиме карантин. Прогноз Міністерства охорони здоров'я
Останні новини
Схожі новини