У Нововолинську рятувальники навчали громадян правил безпеки на воді

У Нововолинську рятувальники навчали громадян правил безпеки на воді

Від спеки та пекучого сонця влітку рятує прохолода водоймищ, куди звідусіль сходяться відпочивальники. Самовпевненість, підкріплена алкогольними напоями, стан «море по коліно», самоствердження у компанії, суперечка на те, хто швидше перепливе річку – все це може призвести до непоправного лиха. Лише за 20 днів серпня на водоймах області потонуло 11 громадян,  двоє з них – діти.

Про це повідомляють на сайті рятувальників, пише Волинь Online.

Читайте також: На фестивалі професій у Луцьку працівники «Інвестора» навчатимуть дітей будувати

Для попередження трагедій на водоймах області рятувальники продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян у місцях масового відпочинку людей.

Так, 21 серпня, співробітники Нововолинського МВ Управління ДСНС України у Волинській області провели рейд щодо безпечного відпочинку на воді на міському озері в Нововолинську.

Читайте також: Визначили найсильніших волинських пожежників. ВІДЕО

Щоб закріпити сказане фахівці Служби порятунку роздали памятки із основними правилами поведінки на воді та надання першої медичної допомоги потопаючому.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині запрацювала поліцейська станція
Наступна новина В Луцьку почали встановлювати контейнери для роздільного збору сміття
Останні новини
Схожі новини