У Нововолинську військовослужбовець Богдан Пташник презентував свій дебютний роман. ФОТО

У Нововолинську військовослужбовець Богдан Пташник презентував свій дебютний роман. ФОТО

У Нововолинську відбулась презентація дебютної книги письменника, публіциста, військовослужбовця Богдана Пташника «Воскресіння Атлантів».

На презентацію прийшли міський голова Нововолинська Борис Карпус, депутат облради Андрій Бокоч, секретар міськради, депутати та мешканці міста, пише БУГ

Воскресіння Атлантів це – роман-фентезі про життя після ядерної війни. Люди, яким пощастило вціліти після катастрофи, опинилися в іншій реальності та борються за виживання в умовах радіоактивного забруднення.

Велика кількість життєвих ситуацій та прототипів героїв книги взяті з власного оточення письменника, а головна ідея твору – патріотизм та людяність у боротьбі за існування.

Для Богдана Пташника це перший роман, на написання він витратив близько місяця. Автор розповів, що першочергово писав книгу для своїх підлітків-синів, щоб заохотити їх до читання.

Присутні мали можливість поспілкуватися з автором, задати запитання, придбати книгу з автографом та дізнатись про деталі її написання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій громаді провели в останню дорогу захисника Петра Мазура. ВІДЕО
Наступна новина У Луцькому районі лунатимуть вибухи
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні