У поліції прокоментували вбивство підлітка на Волині

У поліції прокоментували вбивство підлітка на Волині

15-річний житель Волинської області випадково застрелив 16-річного односельца в голову в результаті неправильного поводження з мисливською зброєю.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, мова йде про вбивство через необмеженість, передає прес-служба поліції Волині.

На місце події одразу ж виїхали керівництво волинської поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що 14 січня близько 17 години 15-річний неповнолітній за місцем проживання під час необережного поводження із рушницею свого батька зробив постріл у голову 16-річному односельцю. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Мисливська рушниця «ИЖ 17» не була зареєстрована у встановленому законом порядку. Відповідно до чинного законодавства, батька за неналежне зберігання гладкоствольної зброї буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до п’яти років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий підрозділ Луцькради контролюватиме стан доріг. ВІДЕО
Наступна новина Поліція розслідує факт смерті волинянина, якого вважали безвісти зниклим
Останні новини
Схожі новини